09 (2)

Nofo o le Gataifale Tele ole Maketi, Fa'asoa, ma Su'esu'ega Alamanuia

O lo'o tauivi pea ma fa'atuatuvale pe o auai i pisinisi nofoa o le gataifale?Fa'amoemoe o fa'amatalaga lelei maketi nei e mafai ona fesoasoani ia te oe i le faia o le filifiliga.

O le maketi nofoa o le gataifale o loʻo fuafua e oʻo atu i le $ 2.5 piliona i le 2025, i le CAGR o le 4.7% mai le 2019 i le 2025. O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo vaʻa faʻatau e pei o vaʻa afi o le a faʻatautaia ai le maketi mo nofoa o le gataifale i totonu o pisinisi.O lenei siitaga o le a faaosofia e ala i le faateleina o le fiafia mo faigafaiva, folauga, ma gaoioiga faafiafia.

Marine seat s market

O le maketi o nofoa o le gataifale i le lalolagi atoa ma le faʻatupulaia o le maualuga o le 5 Atunuʻu o le Iunaite Setete, Italia, Farani, Saina ma Siamani.

Top 5 courntries

Fauga o Maketi Nofoa o le Gataifale

I luga o le faʻavae o le ituaiga nofoa, o le maketi nofoa o le gataifale e mafai ona vaevaeina i totonu nofoa fagota, nofoa pakete,nofoa foeuli, nofoa va'a, pou fa'alagolago, nofoa nofoa, ma isi.

Faʻavae i luga o le ituaiga vaʻa, o le maketi nofoa o le gataifale e mafai ona vaevaeina i totonuvaa taufetulinofoa,nofoa vaa fagota, nofoa va'a pontoons, nofoa nofoa va'a, nofoa nofoa potu, nofoa va'a va'a, nofoa va'a va'a afi ma isi nofoa.

Faʻavae i luga o mea faʻavaa, o le maketi nofoa o le gataifale e mafai ona vaevaeina i totonunofoa vaa palasitika, nofoa vaa uamea, ma u'amea tu'ufa'atasi.

I luga o le faavae o le gaugau, o le maketi nofoa o le gataifale e mafai ona vaevaeina i totonu nofoa gaugaumanofoa e le mafai ona gaugau

I luga o le faʻavae o le auala faʻatau, o le maketi nofoa o le gataifale e mafai ona vaevaeina i le faʻatau saʻo, auala i luga ole laiga, ma faʻatau oloa faʻapitoa. Xgeare lua faleteuoloa i totonu o le Iunaite Setete, o lea o loʻo tuʻuina saʻo uma ma faʻatau i totonu o le atunuʻu, lea e maua ai le fetuutuunai mo a tatou tagata faʻatau ma matou te tautuaina auala uma a tagata faʻatau e aofia ai faʻatauga a alalafaga, faʻasalalauga faʻaagafesootai, faʻatau saʻo, auala i luga ole laiga, tufatufa ma faʻatau.Ia fai paaga ma i matou, ma ia tatou tuputupu ae faatasi.


Taimi meli: Nov-17-2021